Sebészet

A rendelési idők megtekinthetőek az orvos neve alatti előjegyzés gombra kattintva.

Dr. Juhász Mária

Dr. Juhász Mária

Dr. Balogh Attila - Sebészet és érsebészet

Dr. Balogh Attila

Dr. Tóth Attila - Sebészet és érsebészet

Dr. Tóth Attila

Hírek

Nincs találat

A keresett oldal nem található. Próbálja meg finomítani a keresést vagy használja a fenti navigációt, hogy megtalálja a bejegyzést.

Fontos információk a szakrendelésről

A sebészeti szakrendelés időpont és beutaló nélkül fogadja a betegeket. Időpont kizárólag kisműtétekre foglalható személyesen a szakrendelésen.

A megadott időpontra való érkezéskor a betegirányító pultnál kell jelentkezni elektronikus adatrögzítés céljából, ahol sorszámot kap, majd ennek alapján történik a behívás, de nem minden esetben érkezési sorrendben.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy az akut betegek ellátása mindenkor előnyt élvez.

Tevékenységi kör

A szakrendelés az általános sebészeti ellátáson kívül kisebb baleseti eseteket is ellát, főleg végtagsérüléseket. A kisebb ambuláns műtétek (helyi érzéstelenítés mellett) elvégzése előjegyzés alapján történik.

Nagyobb sérüléseket, kórházi ellátást igénylő sebészeti eseteket – pld. hasi-, mellkasi-, koponyasérüléseket – a területileg illetékes Péterfy Kórház és Baleseti Kp. (1081 Budapest, Fiumei út 17.) Sebészeti osztályára irányítjuk.

A sebészeti szakrendelés hétfő délelőtti és csütörtök délutáni rendelésein lehetőség van gasztroenterológiai kezelést és plasztikai beavatkozást igénylő betegekkel való konzultációra, valamint gasztroenterológiai szakrendelés által beállított, rendszeresen szedett gyógyszerek felírására, emelt támogatással is.

Média tartalmak

Önkormányzati Percek 2017.07.10. III. rész. hatoscsatorna
Téma: Sebészet
Vendég: Dr. Nyulászi András sebész, traumatológus
Műsorvezető: Paor Lilla
Adásvágó: Kálmán Péter
Kameraman: Radics Eda
Magazin főszerkesztő: Szalai Zsolt