Igazgatói köszöntő

Dr. Czermann Imre Igazgató

A Terézvárosi Egészségügyi Szolgálat valamennyi munkatársa nevében tisztelettel köszöntöm Önt. Honlapunkon gyorsan és pontosan tájékozódhat szolgáltatásainkról, megismerheti a rendelési időket, a vizsgálatokra való előjegyzés lehetőségét és megtudhatja, ha a gördülékeny ellátás valamilyen okból átmenetileg nehezebbé válik.

A honlap folyamatos fejlesztése révén szeretnénk bemutatni intézetünket, munkatársainkat, az elérhető kezeléseket és vizsgálatokat, ezzel megkönnyítve Önnek az eligazodást.

Elsődleges célunk, hogy az alap- és szakellátás biztosításával egyre többet tegyünk a Terézvárosban lakó emberek egészségéért és – a szabad kapacitásunk mértékéig – fogadjunk területünkön kívülieket is.

Törekszünk arra, hogy a hét minden munkanapján, korunk tudományos-műszaki színvonalának megfelelő, minőségi, biztonságos és méltányos ellátást nyújtsunk. Hatékonyságunk kulcsa, hogy a betegek és egészségügyi dolgozók között egy olyan partneri viszony alakuljon ki, ami tájékozottságra, egymás kölcsönös megbecsülésére és tiszteletére épül. Tapasztalt, kiválóan képzett orvosok és szakdolgozók várják nálunk Önt. Igyekszünk minden fontos információt rendelkezésükre bocsájtani, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy felelős döntést tudjanak hozni a kezelést és a további életmódjukat illetően.

Kiemelten fontosnak tartjuk a betegségek megelőzését és az egészségtudatos életmód fontosságának tudatosítását: nem csak a szakrendeléseken folyó vizsgálatokkal, hanem – Önkormányzatunkkal karöltve – szűrőnapokkal is igyekszünk segíteni.

Fontos, hogy méltányos környezetet biztosítsunk betegeinknek és a dolgozóinknak egyaránt és fejlesztéseink révén, a fenntartó Terézvárosi Önkormányzat segítségével, folyamatosan javítsuk az ellátás feltételeit.

Remélem, a honlap segít Önnek abban, hogy még nagyobb bizalommal forduljon hozzánk és ezzel is hozzájárulunk megelőző-, gyógyító-, rehabilitációs- és gondozói munkánk hatékonyságához. Az Ön elégedettsége fontos számunkra, ezért kérjük, ossza meg velünk észrevételeit, javaslatait, panaszait és jó tapasztalatait egyaránt, hogy ezekből tanulva fejleszthessük ellátó rendszerünket.

Dr. Czermann Imre
Igazgató