Ortopédia – Beutaló köteles szakrendelés

A rendelési idők megtekinthetőek az orvos neve alatti előjegyzés gombra kattintva.

Dr. Tasnádi László - Ortopédus

Dr. Tasnádi László

Hírek

Tájékoztató gyermek ortopédiai vizsgálatról

Tisztelt Szülők! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Terézvárosi Egészségügyi Szolgálat ortopédiai szakrendelésén felnőttek ellátását végezzük, azonban a VI. kerületi gyerekek ellátására az alábbi lehetőségek állnak rendelkezésre. VI. kerületi csecsemők csípőszűrése:...

Ortopédia – rendelés változás

Tisztelt Betegeink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2023. január 2-tól dr. Tasnádi László rendelése bővül: hétfőn és szerdán 8-14 óráig rendel.

Fontos információk a szakrendelésről

Tájékoztatjuk Betegeinket, hogy pénteki napokon 9-12 óra között szakrendelésünk csak a 6 hetes kortól csípőszűrésére jelentkezőket és a járásvizsgálatra jelentkezőket 2 éves korig fogadja.

Csecsemő csípőszűrésre és járás vizsgálatra a vírushelyzetre való tekintettel biztonságosabbnak érezzük a konkrét időpontra való előjegyzést, ami osztályunkon a 321-22-00/5197 melléken történik. Kérjük a szülőket, hogy lehetőség szerint csecsemővel, kisgyermekkel 1 kísérő érkezzen, szájmaszk viselése még mindig szükséges.

A szakrendelés beutalóval, igény szerint előjegyzéssel fogadja betegeit

A megadott időpontra való érkezéskor a betegirányító pultnál kell jelentkezni elektronikus adatrögzítés céljából. Ekkor nem sorszámot kap, hanem egy értesítést arról, hogy előjegyzési időpontja van, tehát (körülbelül) abban az időben szólítják.

Kérem, vegye figyelembe, hogy az  akut betegek ellátása mindenkor előnyt élvez.

Előjegyzés menete

Időpont előjegyezhető személyesen, telefonon, valamint interneten, előjegyzést kérhet kezelőorvosa is.

Csecsemő csípőszűrésre és járás vizsgálatra a vírushelyzetre való tekintettel biztonságosabbnak érezzük a konkrét időpontra való előjegyzést, ami osztályunkon a 321-22-00/5197 melléken történik.

A lenti telefonszámokon munkanapokon 9-18 óra között várjuk előjegyzésre vonatkozó hívását.

Telefonszám: +36 1 351 7462, +36 1 580 2328

Tevékenységi kör

A szakrendelés a csont-izületi betegségek teljes körét ellátja, a gyermek és felnőtt lakosság körében is.

A csecsemők csípővizsgálata keretében ultrahangos diagnosztikát is végzünk.

Az óvodai, iskolai időszakos, növekedéssel összefüggő gerinc- és lábpanaszok alapján hanyagtartásos, gerincferdült, lúdtalpas gyerekek kezelése, gondozása, segédeszközzel való ellátása történik.

A felnőtt lakosság legtöbbször nagy izületi kopásos betegségek és gerincproblémák miatt keresi fel osztályunkat.

Szakrendelésünk a konzervatív ortopédiai megelőzés és a gyógyszerrel, segédeszközzel való ellátás eszközével, egy esetleges műtétre való felkészítéssel, majd a műtét utáni kiegészítő kezelésekkel (pld. fizikoterápia, gyógytorna) segíti a lakosság a munkaképességének megőrzését.

Média tartalmak

Önkormányzati Percek 2017.12.11. II. rész hatoscsatorna
Téma: Ortopédia
Vendég: Dr. Bense Andrea szakrendelés vezető főorvos
Műsorvezető: Paor Lilla