Urológia

A rendelési idők megtekinthetőek az orvos neve alatti előjegyzés gombra kattintva.

Dr. Arányi Gábor -  Urológia, andrológia

Dr. Arányi Gábor

Hírek

Nincs találat

A keresett oldal nem található. Próbálja meg finomítani a keresést vagy használja a fenti navigációt, hogy megtalálja a bejegyzést.

Fontos információk a szakrendelésről

A szakrendelés beutaló nélkül, igény szerint előjegyzéssel fogadja betegeit.

A megadott időpontra való érkezéskor a betegirányító pultnál kell jelentkezni elektronikus adatrögzítés céljából. Ekkor nem sorszámot kap, hanem egy értesítést arról, hogy előjegyzési időpontja van, tehát (körülbelül) abban az időben szólítják.

Kérem, vegye figyelembe, hogy az  akut betegek ellátása mindenkor előnyt élvez.

Előjegyzés menete

Időpont előjegyezhető személyesen, telefonon, valamint interneten, előjegyzést kérhet kezelőorvosa is. 

Lenti telefonszámokon munkanapokon 9-18 óra között várjuk előjegyzésre vonatkozó hívását.

Telefonszám: +36 1 351 7462, +36 1 580 2328

Tevékenységi kör

Az urológiai szakrendelés számos, hagyományos és új módszert használ a hozzátartozó betegségek diagnosztikájában és kezelésében.
Kiemelten kezeljük a férfiak jó,- és rosszindulatú prosztata-megnagyobbodásának szűrését.

Ma már mindkét elváltozást akár kórházi befekvés (műtét) nélkül is tudjuk gyógyszeresen kezelni. Minden férfit évenként egyszer elvárunk szűrővizsgálatunkra.
Akár előzetesen biztosított időpontban – négyszemközti megbeszélés keretében – adunk lehetőséget a férfiak minden korosztályának találkozóra, merevedési panaszaik esetén.

Kompetenciánk keretein belül kivizsgáljuk, majd célratörően kezeljük azokat a meddőséggel küszködő házaspárokat, akik a gyermekáldás elősegítése miatt keresik fel rendelőnket.

Napi szinten tudjuk biztosítani a legkorszerűbb urológiai diagnosztikai eljárások elérését: ultrahang, computeres tomográfia (CT), mágneses rezonanciás vizsgálat (MRI).
Szívesen és megfontoltan használjuk a legkorszerűbb gyógyszeres kezelések mellett a természetes alapú, gyógynövénytartalmú szereket is férfiak és nők kezelésében egyaránt.

Háttérintézetünk és egyéb intézményi kapcsolataink révén műtétre kerülő betegeink teljes körű ambuláns kivizsgálását biztosítjuk, így lerövidítjük a kórházi kezelés idejét.
A napi betegellátás keretében minden vizsgálatra jelentkezőt elsődleges ellátásban tudunk részesíteni. Kezelési tervet állítunk fel, így nem csak betegsége természetéről, hanem gyógyulásának tartamáról, feltételeiről is tájékoztatjuk betegeinket.

Média tartalmak

Önkormányzati Percek 2018.06.11. hatoscsatorna
Téma: Urológia
Vendég: Dr. Arányi Gábor, urulógiai szakrendelés vezető, Terézvárosi Egészségügyi Szolgálat
Műsorvezető: Paor Lilla