Reumatológia – Beutaló köteles szakrendelés

A rendelési idők megtekinthetőek az orvos neve alatti előjegyzés gombra kattintva.

Dr. Glöckner Bereniké - reumatologia

Dr. Glöckner Bereniké

Dr. Varga Boglárka - reumatológus

Dr. Varga Boglárka

Dr. Hutkai Zsuzsanna

Dr. Hutkai Zsuzsanna

Dr. Gyulai-Halmos Judit - reumatológia

Dr. Gyulai-Halmos Judit

Dr. Barna Anikó - reumatológus

Dr. Barna Anikó

Hírek

Fontos információk a szakrendelésről

Reumatológiai szakrendelésünkre lehetőséget adunk vizsgálatra területen  kívüli  pácienseknek  is  2021. szeptembertől , természetesen a VI. kerületi lakosok elsőbbséget élveznek!
VI. kerületen kívüli lakosok csak a  reumatológussal való egyeztetés után, érvényes befogadó nyilatkozattal jöhetnek a szakrendelésre!

A reumatológiai beutaló köteles szakrendelés, kizárólag szabályosan kitöltött 3 hónapnál nem régibb beutalóval /e-beutaló is!/és előjegyzéssel tudjuk fogadni a betegeket. Időpont előjegyezhető személyesen a betegirányítónál, telefonon, valamint interneten, előjegyzést kérhetnek kezelőorvosa is.

A megadott időpontra való érkezéskor a betegirányító pultnál be kell jelentkezni elektronikus adatrögzítés céljából minden egyes megjelenésnél.

Az rendelésünkre az online előjegyzést visszaállítottuk!

Tevékenységi kör

A reumatológiai szakrendelés, a fizioterápia, és a gyógytorna komplex egységet képez a mozgásszervi betegek kezelésében és balesetek utáni rehabilitációban is.

Szakrendelésünkön reumatológus szakorvosok és asszisztensek, továbbá hat szakképzett fizioterápiás asszisztens és négy gyógytornász dolgozik.

Nagy gyakorlattal, és hozzáértéssel rendelkező munkatársaink a tudomány legújabb eredményeinek felhasználásával és nagy türelemmel gyógyítják a hozzánk fordulókat, és mindent elkövetnek a mozgásszervi panaszok csökkentésére, illetve a mozgásfunkciók minél gyorsabb és tökéletesebb helyreállítása érdekében.

Betegeink részben kopásos jellegű ízületi és gerincpanaszokkal, részben gyulladásos jellegű ízületi elváltozásokkal keresnek fel bennünket. Nagy hangsúlyt fektetünk a csontritkulás megelőzésére, illetve a már kialakult betegség kezelésére, az állapot ellenőrzésére, valamint a tanácsadásra is. Szoros kapcsolatot tartunk fenn az ORFI, illetve a Budai Irgalmasrendi Kórház speciális osztályaival. A pontos diagnózis felállításában szükség esetén a korszerű képalkotó diagnosztikai módszereket is igénybe vesszük. Reuma szakrendelésünknek lehetősége van a betegeket komplex fürdőkórházi, úgynevezett nappali kórházi kezelésre is beutalni.

A fizioterápián és a gyógytornán rendelkezésre állnak a gyógyítás, illetve a rehabilitáció szempontjából szükséges és elégséges tornaeszközökkel.

Média tartalmak

Önkormányzati Percek
2017.06.19. III. rész. hatoscsatorna
Téma: Reumatológia
Vendég: Dr. Barna Anikó, vezető főorvos, reumatológia
Műsorvezető: Paor Lilla
Adásvágó: Kálmán Péter
Kameraman: Mészáros Viktor
Magazin főszerkesztő: Szalai Zsolt