info_gomb
Előjegyzés

Gyógytorna

/4-es menüpont

A szakrendelés beutalóval, előjegyzéssel fogadja betegeit.

Előzetes időpont kérhető a gyógytornászoktól a következő telefonszámon: /4-es menüpont.

Tisztelt Betegek!

Kérjük, hogy előzetes időpont egyeztetés miatt az alábbiak szerint keressék a szakrendelés gyógytornászait:

– személyesen rendelési időben minden fél és egész órakor, 

– telefonon munkanapokon 12.30-13.30, valamint 18.30-19.30 óra között.

Rendelési idő:

Ribáry Eszter hétfőn, szerdán 14-20 óráig, kedden, csütörtökön 8-14 óráig, péntek változó.

Futó-Cseke Dóra hétfőn, szerdán 8-14 óráig, kedden, csütörtökön 14-20 óráig, péntek változó.

A gyógytornán folyó munka folytonosságának biztosítása érdekében kérjük kedves pácienseink türelmét, gyógytornászaink személyesen szólítani fogják Önöket.

Kérem, vegye figyelembe, hogy az  akut betegek ellátása mindenkor előnyt élvez.

Tevékenységi kör

Intézetünkben csoportos és egyéni gyógytornára van lehetőseg, ennek eldöntése a gyógytornász feladata. A gyógytornához betegeinket megkérjük, hozzanak kényelmes váltóruhát, átöltözésre és tisztálkodásra a 2016-ban felújított és korszerűsített külön helyiségekben van lehetőség. Betegeink 30 percenként érkeznek kezelés végén egyeztetve az otthon végzendő gyakorlatokat és a következő gyógytorna időpontját.

Összehangolt és egymásra épülő team munka valósul meg orvosok és gyógytornászok között. Szoros kapcsolatot tartunk a reumatológiai, ortopédiai, neurológiai, traumatológiai szakrendelésekkel együtt segítve betegeink gyógyulását, sérülés utáni rehabilitációját.

Gyógytornászaink posztrgraduális tanfolyamok elvégzésével, önmaguk folyamatos továbbképzésével igyekeznek segíteni Önöket a gyógyulásban. Használunk stabilizációs eszközöket, izomerősítő, stabilizációs gyakorlatokat, megrövidült izmokra azok nyújtására alkalmas aktív és passzív gyakorlatokat, a McKenzie módszert, idegmobilizációt, manuális technikákat, kinesiotape technikát, pilates módszert. Szakrendelésünkön két kezelőágy, két szobabicikli, különböző rugalmas ellenállású szalagok, fitballok, soft ballok, kézerősítő eszközök, lábsúlyok használatával rehabilitáljuk betegeinket.

A gyógytorna szakrendelésen foglalkozunk gerincbántalmakkal, kopásos és gyulladásos ízületi megbetegedések, lúdtalp, csontritkulás és egyéb mozgásszervi panaszok kezelésével. Rendelésünkön segítjük a baleseti, sportsérülések és műtétek utáni rehabilitációban betegeinket a védelmi fázisok figyelembevételével, ellátjuk őket élettani tanácsokkal, segédeszközök használatának betanításával.

Gyógytornászok

  • orvosok

Futó-Cseke Dóra

gyógytornász

Rendelési idő

Hétfő, Szerda: 8-14ig

Kedd, Csütörtök:14-20ig

Péntek: változó

Ribáry Eszter

gyógytornász

Rendelési idő

Hétfő, Szerda: 14-20ig

Kedd, Csütörtök:  8-14ig

Péntek: változó