Terézvárosi Egészségügyi Szolgálat

1074 Budapest, Csengery u. 25.

06 1 321-2200 igazgatosag@tesz.co.hu

Urológia, andrológia

1074 Budapest, Csengery u. 25. I. em. 109. szoba

Központi telefonszám:
321-2200
Telefonos betegelőjegyzés:
1 / 351 74 62, 1 / 580 23 28

Fenti telefonszámokon munkanapokon 9-18 óra között várjuk előjegyzésre vonatkozó hívását.

Rendelő orvosok

Dr. Arányi Gábor
szakrendelésvezető főorvos
Dr. Novotni Róbert
szakorvos

A szakrendelés beutaló nélkül, igény szerint előjegyzéssel fogadja betegeit. Időpont előjegyezhető személyesen, telefonon, valamint interneten, előjegyzést kérhet kezelőorvosa is. 

A megadott időpontra való érkezéskor a betegirányító pultnál kell jelentkezni elektronikus adatrögzítés céljából. Ekkor nem sorszámot kap, hanem egy értesítést arról, hogy előjegyzési időpontja van, tehát (körülbelül) abban az időben szólítják. 

Kérem, vegye figyelembe, hogy az  akut betegek ellátása mindenkor előnyt élvez.

 

A szakrendelés tevékenysége

Az urológiai szakrendelés számos, hagyományos és új módszert használ a hozzátartozó betegségek diagnosztikájában és kezelésében.
Kiemelten kezeljük a férfiak jó,- és rosszindulatú prosztata-megnagyobbodásának szűrését.

Ma már mindkét elváltozást akár kórházi befekvés (műtét) nélkül is tudjuk gyógyszeresen kezelni. Minden férfit évenként egyszer elvárunk szűrővizsgálatunkra.
Akár előzetesen biztosított időpontban – négyszemközti megbeszélés keretében – adunk lehetőséget a férfiak minden korosztályának találkozóra, merevedési panaszaik esetén.

Eredményesen és célratörően kezeljük azokat a meddőséggel küszködő házaspárokat, akik a gyermekáldás elősegítése miatt keresték fel rendelőnket.

Napi szinten tudjuk biztosítani a legkorszerűbb urológiai diagnosztikai eljárások elérését: ultrahang, computeres tomográfia (CT), mágneses rezonanciás vizsgálat (MRI).
Szívesen és megfontoltan használjuk a legkorszerűbb gyógyszeres kezelések mellett a természetes alapú, gyógynövénytartalmú szereket is férfiak és nők kezelésében egyaránt.

Háttérintézetünk és egyéb intézményi kapcsolataink révén műtétre kerülő betegeink teljes körű ambuláns kivizsgálását biztosítjuk, így lerövidítjük a kórházi kezelés idejét.
A napi betegellátás keretében minden vizsgálatra jelentkezőt elsődleges ellátásban tudunk részesíteni. Kezelési tervet állítunk fel, így nem csak betegsége természetéről, hanem gyógyulásának tartamáról, feltételeiről is tájékoztatjuk betegeinket.